#blogg100 testing dag 83


Det här blir ett nytt försök att blogga från min telefon. För flera år sedan gjorde jag ett försök men kameran var så dålig så jag gav upp. Nu är det dags att prova igen. Som vanligt har jag bara Bella som ovillig modell, men det får duga för idag även om hon demonstrativt vänder baken till och ignorerar mig.

Jag försöker hålla den förbenade telefonen still men titta bara, nu börjar mina kort se lika suddiga och intetsägande ut som alla andra bloggares. Eller tycker ni att det duger? Ibland undrar jag om det bara är jag som tycker att det är viktigt med kvalitet.

20130414-154412.jpg

One thought on “#blogg100 testing dag 83

  1. Håller med om att det var mycket bättre med kvalitetsbilderna du tidigare haft! Spelar ingen roll hur mycket de försöker förbättra kameran i mobilen, kommer aldrig bli tillräckligt bra för större skärm än telefonens egna hur man än gör tror jag.
    Ta tillbaka proffskameran nu Anita 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s