#blogg100 pinterest-gryta dag 74


Pinterest är så bra till så mycket……Rita har också upptäckt hur bra det är………idag bjöd hon på den här  intressanta rätten, som hon hittat på Pinterest,  och som görs i en crock-pot….vad nu det heter på svenska. En elektrisk apparat som kokar maten långsamt. Eftersom spenat är hennes favorit så var ju valet enkelt…….sen tillsatte hon tortellini, philadelphiaost, krossade tomater och lite hönsbuljong. Proteinet var korv från gårdagens middag och vips hade vi en ny mycket god maträtt som skötte sig själv under tiden vi rensade ogräs och städade  redskapsförråden.

_D0A0501

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s