#blogg100 Fler har fått pippi! dag 63


Idag blev det storstädning av mitt rum, vilket betyder att jag möblerade om……annars kommer man ju inte riktigt åt i hörnen tycker jag. Rita tycker att jag är lite småtokig, hon ställde möblerna där dom står den dag dom köptes……och sen står dom där och växer fast. Jag har nog lyckats möblera om mitt lilla rum minst 10 ggr och alla gångerna med nya möbleringslösningar :), så dagen tog slut så fort så jag hann inte med mycket mer än ett snapshot på en högljudd pippi som jag inte vet vad det är.

Dom här småödlorna var det Bella hade så kul med när hon smög som ett riktigt kattdjur för att få titta på dom på lite närmare håll.

_D0A0511-Edit

Jag tror aldrig jag har hört något så högljutt som den här rackaren. Idag fick han mig att gå ut och titta….så högt sjunger han. Hoppas han får tag på sin hona snart för sången är inte världsavacker precis.

_D0A0526-2

2 thoughts on “#blogg100 Fler har fått pippi! dag 63

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s