#blogg100 gråjako Romy dag 62


Rita skrev ju en kommentar om varför jag lagt henne i oskärpa när hon fixade gräsmattan så fint och att jag favoriserade Bella 🙂  Tänkte att jag skulle gottgöra det och ta en riktigt fin bild när hon och Romy, grå-jakon leker……….det var bara det att det var ju motljus framför fönstret…………..undrar vad hon säger nu?

Egentligen skulle jag filmat istället för dom är ganska roliga när dom leker, men det får bli nästa gång.

Nu måste jag gå och lägga mig och fundera på vad jag ska skriva om i morgon, jag kom ju lite i olag med inläggen och måste catch up, jag tyckte att dom första 50 gick mycket lättare än nu…….man säger ju att det tar 21 dagar att nöta in en vana…….det har jag inte märkt mycket av…….varje dag är ett krig om ett nytt ämne att skriva om…………………..men så är det ju fullmåne också och då fungerar jag inte, märks det ……

whole foods-_D0A0449

3 thoughts on “#blogg100 gråjako Romy dag 62

  1. VA!!!! där stog jag i det finaste morgon ljus, och du kunde ha fotat närmast ett helgon med sol aura..like I said..story of my life..tror jag ska skicka dej på ”andvänd blixt” kurs ( ny uppfinning och du skulle gillla den mamma, .ungefär som när grottmänniskorna uppfann elden., det sken upp hela grottan…haha)

    Kram,
    your loving daughter..normalt i oskärpa eller i mörker..

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s