4 thoughts on “Nationella BK-dagen #Blogg100-41-2

  1. hahaha….du gav mig dagens bästa skratt. för jag är likadan…..känner mig så utanför i detta förkortningarnas land…..ALLT är förkortat till några stackars bokstäver, t.o.m. städer med långa namn…..RSM??? vad är det sa jag…..ohhh, Rancho Santa Margaritha…next town you know!!! Vi alla förväntas förstå annars står vi där i utanförskapet…..och det gör jag ju hela tiden 🙂 Och så ska vi inte tala om när dom sprutar ut bokstäverna som en kulspruta så man har nada chans att ens försöka förstå….

    BK står för BLOGGKOMMENTERARE…..tack för kommentaren BIW, you rock!!!!!!!!!

    Gilla

  2. Ursäkta min okunnighet, men vad är BK-dagen. Jag lärde mig av min tid med Försvarsmakten att inte använda förkortningar för det ger utanförskap.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s