Ågren på besök #Blogg100-34


Ibland är det svårt att stå emot.

Som ikväll t.ex……..jag såg att vi hade några bananer som hade för många svarta fläckar för att någon skulle äta dom.  Lite försynt, sa jag till Rita att vi kanske skulle göra  stekta bananer med sirap så att jag slapp slänga dom.

Åhhhhh…..vaniljglass med sirapstekta bananer………sa Rita drömmande. Innan hon ens hade avslutat meningen hade Sasha erbjudit sina tjänster att  åka och köpa vaniljglassen som fattades.

Själv hade jag läst på en blogg att man kan använda  mellanringen som en macroring…….det har jag aldrig tänkt på……så jag provade på min 50mm lens…..och det funkar ju väldigt bra om man bara tar sin tid……… för skärpedjupet blir ju väldigt kort och Dion ville visa sina tänder utan tandställning…..vilket gjorde att jag glömde mig lite där.

Ja, så det jag ville säga i kväll var att 5:2 dieten ligger på sparlåga för jag har fuskat alldeles för mycket dom 2 sista veckorna för att det ska räknas som en livsföring.

Det skyller jag på vädret utan att skämmas det minsta 🙂 Hur svårt är det inte att hålla diet när tänderna skallrar. Jag tar nya tag snart för värmen är på väg!

Jättegott var det även om Ågren sitter på axeln! Nya tag i morgon.

bananas glass m banan

2 thoughts on “Ågren på besök #Blogg100-34

  1. Är det bara att steka i smör …eller olja? Har aldrig ätit stekta bananer, men kinaresturangens friterade bananer med glass och sirap är iallafall gott vet jag 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s