Tandställning #Blogg100-33


Det var en stor dag idag, Dions tandställning upplevde sin sista dag 🙂 Det måste vi ju dokumentera och fira.

Och jag har lyckats blogga varje dag i 1 månad…….bara 67 dagar kvar. 67 nya saker att skriva om och ta kort på……..har ni några förslag så tar jag tacksamt emot dom.

Jag vet att Tomas vill se mer av djuren och vad dom hittar på för tokiga saker. Vet inte riktigt vad jag ska göra med Bella, hon blir mer och mer som en bortskämd snorunge. Gnäller och har sig så fort jag går ut ur mitt rum. Enligt henne ska jag sitta här vid datorn hela dagarna, då är hon nöjd. Det kanske är därför jag klarar det här med #Blogg100 🙂

tandställning001 tandställning002

6 thoughts on “Tandställning #Blogg100-33

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s