Canon help #Blogg100-22


Det här är en av anledningarna att jag är så glad för att jag har en Canon kamera. Det tar 10 minuter för mig att åka dit och få omgående service. Resten av USA får lov att skicka den hit…..eller affären dom köpte kameran i skickar den hit.

Dion njöt av det fina vädret när han väntade på mig.

Som tur var var det inget stort fel på kameran, dom bara återställde originalinställningarna och problemet med blinkande fokuspunkter var borta, så nu får jag börja lägga till allt dom tog bort men det gör ingenting, den här kameran har så mycket möjligheter att det är bara bra att läsa igenom instruktionsboken igen  🙂

canon 9711

dion-3D0A9708

2 thoughts on “Canon help #Blogg100-22

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s