Bananglass #Blogg100-11


Nu är jag här igen med det elfte inlägget sedan jag gick med i #Blogg100. Bara 89 inlägg till…..vi får väl se om jag håller hela vägen. Jag tror faktiskt att jag klarar det för bananplockningspausen gjorde mig gott (jag älskar långa ihopsatta ord, vill inte INTE att isärskrivning ska bli populärt).

Och så har jag ju en liten men trogen hejarklack som kommenterar och er kan jag ju inte svika! Tro mig, det är mycket roligare att blogga än att plocka bananer. Och har man dessutom lite kommentarer som väntar i brevlådan så blir man ännu gladare och mer benägen att skriva!

Men nu till dagens fråga: vad gör man med alla dessa bananer? I fjol frös jag in en del för att använda i smoothies, men jag ville prova något nytt, så jag kollade igenom Foodgawkers och hittade en bild som sa att man kunde göra glass med bara en ingrediens, så nu provar jag det. Det var bara att köra dom i food processor tills det var en slät, lite skummig smet. Nu står dom i frysen så svaret hur det fungerade får ni imorgon.

Och har ni inte kollat in Foodgawkers så måste ni göra det, så fort fantasin tryter så går jag in där och kollar på bilderna. Här sitter jag med 1kg chicken tenders och har ingen aning om vad jag ska göra med dom…….det blir ett besök därinne för massor av inspirationsbilder.

hej hopp, vi ses i morgon!

001 Anita Thuna 8839 002 Anita Thuna 8840 003 Anita Thuna 8845

2 thoughts on “Bananglass #Blogg100-11

  1. Jag fortsätter kommentera om det behövs så lite för att göra dig glad. Jag blir glad att det finns sol och värme någonstans i världen.I gär kväll möttes jag av halv meter höga drivor av snö på gården. Körde fast och kunde knappt öppna dörren. Känns skönare att få klaga till någon som har det varmt och kan göra bananplockningspauser än mina grannar som har samma problem.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s