Veckans sista fasta


Så var man klar med en vecka till. Måndagsfastan gick kanonbra, jag höll mig inom ramarna utan problem. Tisdagen gick också ganska bra även om jag fick påminna mig själv att äta så att kroppen inte går in i svältläge. Onsdagen var svår, jag hade ingen hunger, ville inte äta och fick tvinga mig och ändå kom jag inte ens upp i 1000kcal. Jag såg fram emot torsdag (idag) då det var fasta.

Förra torsdagen trodde jag att det var något fel på programmet för stapeln försvann. Nu har jag förklaringen. Torsdagar är min städdag här och lätt städning i 2 timmar gör åt med 434 kcal. Om man fastar med max 500 kcal /dag så försvinner ju stapeln 🙂 Idag drack jag en extra chai så att stapeln skulle synas.
001 Anita Thuna 8394Sista måltiden bör vara runt 4-tiden på em så att man fastar i minst 16 timmar, det blev förskjutet en timme för jag tog Dion till Otrhodontist, men det gör nog inget för jag brukar inte äta frukost förrän vid 10-tiden. Jag körde med samma lyxmåltid som i måndags……..fisk kokad i vatten med ginger, soya, garlic och sesame oil som krydda, jag lyxade lite med några räkor. Tid: ca 5 minuter så är middagen klar.

Och apropå det, Lis, om du läser det här………du måste förklara lite närmare hur avokado och banan kan bli ett grädde subtitute? Låter spännande men jag förstår inte riktigt.

Håll med om att det ser gott ut!!!!!
001 Anita Thuna 8389

One thought on “Veckans sista fasta

  1. Du inspirerar verkligen. Jag håller på att bygga upp energin för att börja. Problemet för mig verkar vara att ladda upp programmet. Tekniken du vet ………. gillar inte tekniska prylar. Basvaror som fungerar räcker …….Men jag kommer nog på något när det är dags. Fortsätt blogga så jag blir tillräckligt motiverad

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s