swengelska och en utmaning #Blogg100


Ganska bra gjort av Dion att försöka texta mig på svenska, trots att ha inte förstod vad jag sa 🙂

photo

Och så har jag hoppat på en utmaning att blogga varje dag i 100 dagar. Vill du också prova så finns anmälningsformuläret HÄR Och är gjort av DEN HÄR MANNEN

Det kan ju vara kul med lite utmaningar och så glöm nu inte att kommentera också. Titta på BIW, hon gick från nästan ingeting till massor med kommentarer……nu har vi t.o.m långa konversationer i kommentarsfältet. KUL…….you go BIW!

12 thoughts on “swengelska och en utmaning #Blogg100

 1. Jag tyckte att Sacha och Dion var både duktiga att förstå och tala svenska när jag var där. Du kanske har slutat att tala svenska numera. 30 min svenska varje dag så att inte du heller glömmer språket och jag får fortsätta kommentera så att din utmaning blir ok

  Gilla

  • Det roliga var ju att jag textade Dion på svenska och tänkte inte ens på det. Allt jag säger förstår dom ju men det är en helt annan sak att läsa svenska, vi måste nog hitta tid att träna lite mer på det som Maggan sa. Och såklart måste du fortsätta att kommentera så att jag inte glömmer 🙂

   Gilla

 2. Jag tyckte att både Dion och Sacha förstod mycket svenska och talade bra när jag var där. Du kanske har slutat att tala svenska med dem. 30 min svenska varje dag så det blir lätt för dem när ni ev. kommer till Sverige.Det kan ju också bli så att någon agent härifrån vill värva dem.

  Gilla

  • Det gör dom nu med, Sasha är så gott som flytande men Dion har lite svårare att hitta orden, båda förstår allt men svarar gärna på engelska. Jag pratar nog 50/50 svenska och engelska med dom. Ja, vi får tänka på framtiden 🙂

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s