iPad mini lycka


Alltså. att Rita har en teknikpryl före mig är bara för att hennes boyfriend heter Derrick och är lika prylgalen som jag 🙂

Hon är mycket lycklig över sin födelsedagspresent, min blingbling skylt till bilen (i nedre högra hörnet) föll i total glömska …..men det gör inget för jag är lika aaawww över minipaddan som resten av familjen!

iPad mini AT_U0456

4 thoughts on “iPad mini lycka

 1. Ja nu har du fått fart på ditt bloggande igen ….och det är kul 🙂 Vår GPS lade av när vi åkte till flygplatsen så nu funderar jag på en sådan där ”padda” som man även kan ha GPS i. Jag är ju alltid lite sen med att skaffa nya grejor….men nu är det nog dags. Mini ipad är det de där ”paddorna” fast mindre sådana?

  Gilla

 2. Ett J Ä T T E S T O R T G R A T T I S till Rita dagen efter. Jag skyller på snön, jag är insnöad av ½ m blötsnö och kommer inte ut till vägen. Min bil har stått i garaget över en vecka, för när traktorn tagit bort det gamla kommer nytt på en gång.

  Gilla

  • Det är en godtagbar ursäkt……ingen tvekan! Och jag är såååå impad av alla kommentarer från dig så jag gjorde en extrainsats idag och skrev 2 inlägg för att belöna goda insatser 🙂 tack BIW you make my day!!

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s