Basket boll


Sasha är rankad som nr 88 i sin league, vilket är mycket bra för det är många team här i orange County. Hon är en baddare på rebounds och har bestämt sig att fortsätta spela i College. Numera lusläser hon tidningen dagen efter ett game för att kolla sina stats. Här jämförs hon med några av sina lagkamrater.

För er som kanske vill följa henne finns listan här:

maxpreps.com

Screen Shot 2012-12-15 at 4.40.19 PM Screen Shot 2012-12-15 at 4.41.02 PM Screen Shot 2012-12-15 at 4.41.02 PM

2 thoughts on “Basket boll

    • Jättestolt! Men utan Derrick hade vi nog inte vetat hur det går till. Han är den som visat oss hur viktigt det är med sport i det här landet och vad du kan göra. Alla dörrar öppnas om du är framgångsrik i någon sport. Den här rankinglistan visade han oss, vi hade ingen aning om att den fanns. Nu kan vi söka upp Coachen på det College Sasha ska till och han kommer att veta hennes resultat och då kommer hon in i laget. Är man inte med i listan över dom top 300 så får man inte spela.
      Derrick skriver först ett brev till coachen att Sasha kommer att se ett game ett visst datum, då kollar coachen upp hennes stats och sen går Derrick och Sasha och söker upp honom efter gamet för att presentera henne. Det är så man får spela och det hade ju inte vi en aning om. Tack och lov för Derrick 🙂

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s