Träningspass


Så här tränar Dion varje dag för att få upp snabbheten i fötterna. Först stegen och sen 4 minuters hopprep brukar det vara, fast idag blev det  hopprep 4 min först och lite efter stegen också,  eftersom jag kom på för sent att jag ville filma med nya kameran Canon 5D mark III  Jag har ju inte haft filmmöjligheter sen jag sålde 5D II och trodde aldrig att jag skulle sakna det, men det gjorde jag så nu är jag tillbaka till 5D igen efter en liten ”utflykt” till 1D.

6 thoughts on “Träningspass

    • ja, han är helt otroligt duktig. Om han bara kunde växa lite också, både på längd och bredd. FBU camps börjar i January och då måste han gå upp mot dom stora killarna…..i football finns ingen flugviktsklass tyvärr 🙂

      Gilla

  1. Usch ja, du vill inte veta. Jag sålde av alla lenser som jag inte använde särskilt ofta plus ett av mina 1D kamerahus för att ha råd och ändå gjorde den ett stort hål i kassan. Men ikväll ska den få glänsa för då ska den fota balldance uppträdande och betala tillbaka LITE av investeringen 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s