Slavarbete


Jag gjorde baksidan så idag är mina slavar ute och gör framsidan, vi kan ju inte ha alla dom där ”rosorna” blommande i dec. även om den utblommade bollen kan, med viss fantasi, liknas vid snö 🙂

Bella är frusen, det är ju ”bara” 21° varmt så nu gäller Snuggie för henne.  Romy kom också ut och var med i rensningen. Ser ni honom bakom Sasha?

 

weeding9228

maskrosor8310

4 thoughts on “Slavarbete

 1. Vaddå kallt!! Vi njuter av 21 gr….ni är bortskämda med värmen. Nog för att Bella ser ut som hon inte har så mycket päls, men att du sätter täcke på henne….nej det är väl för att ni själva fryser förstårs, har aldrig hört att hundar gör det.

  Gilla

  • Bella fryser……..man kan inte ta fel på den darrande kroppen med två par bedjande ögon………snälla sätt på värmen eller ta på mig nåt varmt……..den blicken har hon jobbat hårt med och nu kan hon den 🙂

   Gilla

 2. Du har tydligen varit borta länge från Sverige. Jag tittar ut och ser inget som liknar maskrosor. Men jag tycker lika illa om snö som maskrosor, bara att snön inte trivs i plusgrader. Stanly skulle inte bli glad om hon fick gå ut ibland ”dagens maskrosor”

  Gilla

  • Hej Britt-Inger. I dag har vi fått lyssna till en annan ”Stanly” men den var engelsk. Den busvisslade efter tjejerna och sjöng så det hördes över hela stranden, många glada skratt blev det. Den fick oss att tänka på Stanly.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s