Solnedgång både här och där


Idag gjorde jag avkall på något jag aldrig trodde skulle hända………jag köpte färdig pizzadeg! Vidare rapport om hur den smakade kommer senare. Sen gjorde jag en sak till som jag brukar ignorera…..solnedgången. Jag har sett tillräckligt med solnedgångar visade av stolta ägare till iPhones, men idag flög 2 plan rakt igenom den……solnedgången alltså……. och skapade ett fint mönster så jag gjorde ett undantag…….Dion gjorde inget undantag……han somnade som vanligt med näsan i en bok 🙂

3 thoughts on “Solnedgång både här och där

 1. Visst är det skönt att ha kommit så långt att man gör det som känns bäst – ålder och vishet. Det är mycket trevligare för oss som följer bloggen att se vackra solnedgångar.

  Gilla

 2. Din solnedgång var fin, varför ignorera den? Färdig pizzadeg har jag provar och den smakar helt ok, vi kör ibland, när det är ont om tid, även med färdig potatisgratäng på påse, bara att hälla i formen. 🙂 Stackars Dion, var det skolarbetet som var så tröttande.

  Gilla

  • Det är ingen utmaning att fota en solnedgång, dom blir alltid fina oavsett vilken kamera man har eller hur duktig/dålig man är att fota :), men ingen regel utan undantag förstås. Dion tror aldrig att han är trött och så är han som mig, en riktig nattuggla.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s