Dance Asylum


Det är poppis att dansa ball dancing här,  dyrt förstås med personlig tränare men nog verkar dom ha roligt. Jag var inbjuden av Duc att ta kort på deras Halloweenkväll härom veckan och det blir nog en julkväl också ser det ut som.

Annars har vi det varmt och skönt så här i november med 35° idag, nog är det upp och ner vända världen. Jag hade ju tagit fram vinterkläderna men nu åker linne och shorts på igen. Jag klagar inte, bättre att skala av än att bylsa på 🙂

2 thoughts on “Dance Asylum

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s