Bästa fotomodellen


Jaha, det var ett tag sen jag var här nu. Skönt med lite semester måste jag säga……..en blogg ska ju inte vara en kvarnsten runt halsen utan något mysigt som man återvänder till när man har något att berätta. Och det har jag idag för Bella och jag har övat……eller rättare sagt så har jag övat och Bella har bara varit tålmodig. Hon är faktiskt ganska fantastisk för så fort kameran kommer fram så vet hon att sitta stilla…..blunda kan man göra, men absolut inte röra sig…..och det vet hon. Så här satt hon i åtminstone en halvtimma under tiden jag provade olika slutartider och fstops tillsammans med blixt eller inte. Underbar modell!

4 thoughts on “Bästa fotomodellen

    • ja syster, jag ska försöka….speciellt nu när jag hör att den är saknad och jag får kommentarer (kan fortfarande inte lämna några hos dig men jag tror att det beror på att jag rensar cookies varje dag numera)…..då känns det roligt.

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s