Köksinredning


Min syster och många fler vill se köket. Och Rita har sagt att jag inte får visa fler bilder förrän det är färdigt. Och jag ta massor med bilder. Nu har hon åkt till Memphis på familjeträff (Derricks familj har anordnat det) över helgen och då kan väl jag passa på……eller hur?

Så här kommer lite glimtar…….det är så snyggt så ni kan inte ana. I morgon kommer det en handyman som ska fixa allt det sista. Bygget är lite försenat för först kom 4th of July emellan och sen skar dom ut fel diskbänk i quartzen så dom var tvungna att beställa en ny bänkskiva, men nu ska det rulla på igen. Om vi har tur så blir det klart i morgon och då lovar jag att ta kort och lägga ut…..Rita, du får nog se ditt kök färdigt på Facebook och inte i verkliga livet 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s