Fawn Doberman Platinum


Får jag presentera:

PARK’S DESERT PLATINUM  född  20070806, en Doberman Pincher Female.

Äntligen har vi fått papperen på Bella Ja, Bellas stamtavelnamn är Platinum, men det är ju svårt att kalla henne så det fick bli Bella till vardags. Mammas namn var väl ändå värre VAMPIRE SLAYER, pappas RAIN är ju lite lättare att ropa.

Jag tror faktiskt att hon tror att hon är en liten Chiwawa, för när hon rusar fram och skäller på folk så förstår hon inte att hon skrämmer vettet ur dom. Dom ser ju den här stora muskulösa *elaka* Doberman komma rusande mot dom och fryser fast där dom står med skräckslagen min. Det är åtskilliga gånger jag har fått bett om ursäkt för henne och förklarat att hon har ett hjärta av guld även om utsidan är lite skrämmande. Om dom bara visste att en Chiwawa troligen är betydligt ettrigare och elakare än Bella.

Men med alla hantverkare i huset har hon verkligen fått lära sig att tolerera nykomlingar. Dessutom rev vi ju ut heltäckningsmattan så efter ett par olyckor då hon har slirat in i väggarna har hon lugnat ner sig och GÅR till dörren istället…..försiktigt som om hon vore ute på hal is. Och då tystnar ju skällandet också för det går ju inte att vara hysterisk och skrida fram på samma gång 🙂

Lite dåliga vanor har hon ju plockat upp under våra 5 veckor i garaget med papperstallrikar. Dom luktar ju fantastiskt gott för en näsa som Bellas och sopkorgen har blivit utriven och uppäten några gånger innan hon förstod att det nog inte var vad vi ville att hon skulle göra. Numera luktar hon lite försynt i den tills jag harklar mig och då skyndar hon vidare med oskyldig min.

Men nu är hon vår på riktigt så en ordentlig 5-års födelsedag får vi allt ställa till med om någon månad.

3 thoughts on “Fawn Doberman Platinum

  1. Haha, bra skrivet om Bella! Gick inte hålla sig för skratt när bella slirade in i väggen efter ni tagit bort mattan. Det lät så roligt att hon nu bara går lugnt fram till dörren 🙂 Jag ser det framför mig hur det kan se ut. Nu har jag missat massor med kommentarer du skrivit tillbaka på mina kommentarer, så jag försöker komma ikapp lite.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s