Homeless?


När jag åkte hem från Laguna Beach efter att ha tittat på Life Guards var det mycket trafik. Det finns ju bara en väg ut från Laguna om man inte vill åka efter kusten…….och ALLA ville hem precis samtidigt med mig. Normalt tar det ungefär 25 minuter att ta sig från Laguna Beach och hem, men nu tog det 1 timme och 10 minuter.

Sakta, sakta sniglade vi fram genom dalen. Men inget ont som inte har något gott med sig…..jag hann ju  ta en del kort. Bl annnat den här mannen som lugnt satt under ett träd och njöt av dagen. Visst ser det skönt ut! Inga bekymmer i världen där inte, bara ren njutning av stunden.

One thought on “Homeless?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s