Hantverkare och microugnar


Jag har lyckats med konstycket  att inte blogga på några dagar……2 iallafall. Vet inte riktigt hur jag ska klara mig ur den här situationen ………kan jag skylla på att vi inte har ett så spännande liv just nu……. bara ett övermöblerat garage där vi samsas så gott det går runt tvättmaskin, microugn och TV.

Egentligen borde jag ju ha all tid i världen att åka ut och fota men hantverkare är nog lika världen över, man vet aldrig när dom dyker upp eller hur länge dom stannar. Så jag är ganska låst för tillfället.

Därför roar jag mig med att spela ‘words with friends’ men nu har Dion och jag hittat en ny app som heter ‘Draw something’. Igår vad det dags för Dions månatliga allergispruta och då är det skönt att ha något att göra den där halvtimmen vi måste vänta så att han inte får någon reaktion. Väldigt kul som omväxling.

Nä, nu ska jag ta och åka till San Juan Capistrano och hämta microugnen som snickaren ska bygga in i ett skåp.

3 thoughts on “Hantverkare och microugnar

  1. Inte behöver man blogga varje dag men det är alltid kul att få ta del av er vardag också. Kan förstå att ni har det lite trångt nu med hantverkare och så
    När vi kommer hem blir det inte lika mycket skrivet som när vi är borta. Väntar med nyfikenhet på att få se hur det kommer att se ut i köket.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s