Hej då på IKEA


Bella såg verkligen övergiven ut när vi lämnade henne med golvläggarna, lite ont i hjärtat hade jag (men hon var desto gladare när vi kom tillbaka)

Dom hade gjort så fint med midsommarstång vid entren till restaurangen så jag var tvungen att be tjejerna ställa upp på ett kort med böjda knän så att ni kan se stången. Brianna hette för kvällen Dion, han är på scoutläger hela helgen och Brianna fyllde in hans plats genom att se ut som högst 12 år…..och hänga med Spencer hela kvällen för det är vad Dion gör………men Spencer var ingen sport…..han blev bara generad 🙂

Rita hittade vårt bord som var beställt för oss och Inger med barn och försökte se ut som en fotograferad fängelsekund …..lyckades hon?? Nja, jag vet inte jag…..vet inte ens hur man stavar till mudshot……ni vet dom där kändisfängelsekorten där kändisarna ser ut som alldeles vanliga människor…..jo, hon ser nog ut som en alldeles vanlig människa dottern min…..:)

Sen åt vi allt ni ser på menyn fast själv åt jag bara sill och gravlax för sen var jag övermätt. Gott var det, inte ofta man får frossa i olika sillar nuförtiden.

Pratade lite politik med tanke på Obamas utspel idag som skakat om Amerika rejält. Scott (Kattas kille) hade det inte lätt med 5 svenskor som ruskade om honom med lite ”softsocialism” i hans konservativa värld.

När det var dags att gå hem, tog jag äntligen det här kortet på utgången där IKEA förklarar ”Hej Då”  så trevligt.

3 thoughts on “Hej då på IKEA

  1. Väldigt bra skrivet Anitaa 🙂 Kul och händelserik läsning och trevliga bilder! Men midsommar firas ju om en vecka? 😉 Hoppas köket snart blir klart. Ska bli så spännande att de det färdiga resultatet! Glad midsommar på er alla en vecka i förskott. Nu ska jag ut och spela golf med Peter!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s