Rörigt


Det här inlägget blir lika rörigt som vårt hus är just nu, möbler både ute och inne, inga golv och en MASSA damm. Men charlottenlöken blev jag glad för.

I våras städade jag kylen och hittade några skrumpna lökar som hade börjat skjuta gröna skott så jag tryckte ner dom mellan pelargonskotten som jag hade i några krukor (det där spretet ni ser bakom Bella på andra bilden)

Dom hade väldigt fina blommor, små vita bollar som jag tog ett kort på i maj. Jag undrade faktiskt hur jag skulle veta när dom var färdiga, men det var enkelt för dom började vissna ner när blomman var klar och då var det ju bara att plocka upp dom.

Är Charlottenlök lika dyrt hemma som här?

Och Romy han stormtrivs för det ekar så härligt när han busvisslar eller härmar telefonen!

2 thoughts on “Rörigt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s