Min blogg är skolmogen!


Tänk att idag är det 7 år sedan jag skrev mitt första inlägg. Och så här såg det ut…….inte ett enda foto.

Tur att jag har inlägg nr 2 med där vår fågel ROMY är huvudpersonen, Sasha gjorde teckningen, vi hade precis fått honom av en dam, vars pianostämmare hade hittat honom i sin trädgård. Han var ingen fågelmänniska så han bad den här damen att hitta ett hem till honom.

Vi genomgick den vanliga avsyningen före en adoption……dvs först gjorde hon ett hembesök hos oss och kollade var han skulle stå och hur stor bur han skulle få. Sen bad hon att vi skulle komma hem till henne så att hon kunde se hur vi betedde oss med honom innan vi äntligen var godkända och kunde ta med honom hem. 

Antagligen hade hans namn varit Poncho för det var det han satt och ropade hela dagarna i början. Sen lärde han sig lite annat, både bra och dåligt. Det dåliga var inte menat att bli dåligt, det var antagligen min svenska accent som gjorde att Romy missförstod när jag skulle lära honom att säga THANK YOU……..visserligen tycker jag om fack på handväskorna men inte sjutton låter jag väl som om jag säger FUCK YOU………eller??????

Så här såg mitt allra första inlägg ut:


En vanlig dag

 
Jaha, nu måste jag ju prova det här nya som kallas blog. Weblogg som har förkortats till blog…..nu bloggas det runt om i världen som bara den….kändisar, journalister, advokater, politiker, och så vi vanliga dödliga. Alla vill vi blogga. Dessutom kan vi ju visa bilder här så slipper ni fylla era hårddiskar med mina e-mailbilder.

2 thoughts on “Min blogg är skolmogen!

  1. Visste damen inte att ni hade haft fåglar (och andra djur) tidigare? Egentligen behöver nog alla (åtminstone här i Sverige) som ska ha hand om djur, gå igenom någon form av kontroll. Då skulle det nog inte vara så många ouppfostrade hundar och lössläppta katter och även ormar, har jag hört. Någon form av lämplighetsintyg 🙂 borde finnas. Men ni har ju lyckats bra med Romy även om hon missuppfattar en del ord 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s