Lekstuga för killar


Dion hade en riktigt rolig stund i Derricks arbetsbil, där dom har all utrustning för att avlyssna folk, det finns kameror monterade överallt för att kunna filma. En kamera var monterad i solskyddet. Mörka rutor gör att ingen kan se in i bilen, där dom kan få sitta i hela dygn för att kanske få till något bevis mot någon. Värmen måste vara mycket svår att hantera, jag frågade Derrick och han berättade att dom satt i bara kalsongerna ibland för att stå ut. Och hur gör ni när ni måste kissa frågade Dion……….det får vi göra i en flaska!

Inte lätt att vara en agent…………

4 thoughts on “Lekstuga för killar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s