Baby Boom


I går såg jag att lilla mamma hade ändrat ställning i boet, hon låg liksom upptryckt mot väggen istället för mitt i som förut, så jag bestämde mig för att våga mig på att störa henne en gång till och se vad som fanns där inne, 2 ägg kläckta yeepppeeee, hoppas nu att jag inte förstörde för dom andra 2 äggen. Jag tror inte det för hon var snabbt tillbaka och fortsatte ruva när jag försvann ur synfältet.

Jag hade nog förväntat mig 2 stora munnar i bilden, men alldeles innan jag gick upp på stegen så var både mamma och pappa där och matade så dom tog nog en lite nap nu.

3 thoughts on “Baby Boom

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s