Snacka om att bli ”sucked in” :)


Sasha hade en dålig dag och snäste och fräste.  Då kändes det inte kul att ge henne en klippning för $60 som hon ville ha. Det sa jag till henne och sen åkte jag och satt hundvakt där jag trampade i hundskit och vi skulle ut och shoppa så jag textade Rita att ta med ett par skor, men dom hade redan åkt så det var bara att försöka tvätta rent så gott det gick.

Och så kom jag hem i morse och möttes av det här kortet……….klart det blir en klippning, vem kan motstå?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s