Ägg och kök, en salig blandning


Här har vi äggen, nu är det bara att vänta i 11 dagar till.

Under tiden väljer vi för det nya köket. Allt kommer att rivas ut så jag måste nog ta en före bild också. Det är inte lätt att välja färger, utbudet är stort, men till slut hittade vi en kombination som vi tyckte om. Här ser ni luckor, bänkskiva och ”väggen bakom” vad nu det heter på svenska, ska få glasmosaik i lite större rektanglar. Det enda jag inte har bild på är golvet men det blir en travertineplatta i ljust beige som ska läggas förskjutet som tegel.

Idag var vi och valde ut spistopp, ugn, fläkt och micro. resten är ju utbytt för inte länge sedan alls så kyl/frys och diskmaskin blir inte nytt.

2 thoughts on “Ägg och kök, en salig blandning

  1. Väldigt snygga och passande färger tycker jag. Det kommer bli väldigt snyggt 🙂 Här har båten kommit i sjön, bilen är tvättad och städad. Bara lägenheten och tvätt och disk kvar. Sedan kan man jobba 3 dar och sedan vara ledig i fyra dagar och bara njuta 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s