Kul i Pompeii


Maggan och Ingemar, min syster och min favoritsvåger (den enda jag har, så han är en klar favorit) har för andra året åkt runt nere i Europa i husbil under vinterhalvåret.

Dom skickade ett vykort ifrån Pompeii, som alltid har varit ett ställe jag velat se, men aldrig lyckats komma till. Det var ju kul, speciellt reaktionen från familjemedlemmarna…..ohh nooo, so gross, jesus, what IS that, grandma!!!!

Att inte postmannen fick ett bryt och använde tipex är ju helt otroligt i det här moraliska landet där man lägger oskärpa om så bara  en liten bröstvårta råkar synas. Han kunde ju ha oskärpt hela kortet. Jösses så svårt det var att hitta ett svenskt ord för BLUR hörni….stå ut med min dåliga svenska i just den här meningen, jag har försökt med alla möjliga uttryck men ingenting klingar bra på tungan.

Jag provade lite olika tekniker för att mildra chocken för mina läsare……men kom till slut fram till att ni får tåla det eftersom alla andra överlevde 🙂

 

4 thoughts on “Kul i Pompeii

  1. Hahahaha….vi undrade här om dagen om kortet hade kommit fram eller om posten hade tagit hand om det. Det var lite av en test också för att se hur pryda Amerika skulle reagera, om de skulle censurera kortet eller beslag ta det 🙂 Hoppas det inte ställde till allt för stora problem för dig 🙂

    Gilla

    • Har inte haft tid att blogga det här förrän nu, men jag fick bråttom när du började fråga mig om jag hade fått kortet haha. Nej då, jag har inte blivit stämd av postverket än iaf, men kanske tur att jag inte springer på brevbäraren alltför ofta. Han som får bära hit paket efter paket med alla mina nyköp av kameror, han kanske tror att det är andra grejor i dom paketen hehe.

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s