Simone har flyttat in


Dion har utbildning i hur det är att ta hand om ett barn, så idag kom han hem med sin ”dotter” Simone  som han ska sköta från klockan 4pm idag tills i morgon då hon återlämnas till skolan. Hon ska matas, bytas blöja på, tröstas när hon skriker osv och Dion får betyg efter hur han har skött sitt barn. Allt blir monitored i en klocka på hans arm.

Bella gillade inte nykomlingen och var väldigt undrande och lite rädd. Kanske tom blyg tror jag. Hon tittade långt efter dom när dom gick efter att Dion hade presenterat babyn för henne.

Tydligen kommer hon att vakna och skrika några gånger i natt också och det oroar Dion som sover så djupt. Det kommer att ta mellan 10-15 minuter att ge henne sin flaska och man måste hålla henne på rätt sätt annars skriker hon. Jaha ja, vi får väl se hur det här går, just nu är han hos Patrick och Simon måste ju vara överallt där han är så hon är med honom.

One thought on “Simone har flyttat in

  1. Jag har läst om den där barnaskötseln tidigare. Tror inte det skulle funka här i Sverige, kul grej ändå, kanske lär sig killarna hur man ska handskas med barn, och att det krävs en hel del kunskap och tid. Förhoppningsvis blir han också en god och hjälpsam far.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s