Lite jordbävning bara


ja, det ruskade till ordentligt för en sekund. Men Bella bekymrar mig……visserligen visste vi att hon inte är den allra smartaste hunden, men att rusa till dörren och skälla när huset skakar av en jordbävning??!!

Stackars Bella, hon har det inte lätt här i livet, men till hennes försvar får jag väl säga att hon tar sitt jobb som vakthund på djupaste allvar 🙂

Men det var ju inte det jag skulle prata om. Mitt rum doftar rosor, det är en av mina favoritårstider nu på tidig sommar då jag kan plocka in lite rosor och njuta av.

Tillsammans med en riktigt god kopp kaffe, bättre än Starbucks, väntar jag nu på killen som ska komma med en ny torktumlare.

Och jag hann inte ens börja zippa på kaffet förrän han var här. Tur hade vi också, för han tog med den gamla så vi slipper göra oss av med det skrotet.

Och vem ligger här och gör sig totalt osynlig………bara när hon har dåligt samvete för något. Jag lämnade henne i mitt rum under tiden han installerade eftersom Bella är en sån ”bra” vakthund att hon skrämmer livet ur folk genom att skälla ut dom.

Det finns en regel i det här huset för Bella…….hon får inte vara i sängar eller soffor….hmmmmmm. Inte undra på att hon blundar och gör sig osynlig när jag undrar vem som varit i min säng……dom där spåren tar man inte miste på.

Nu har ni fått hängt med halva min dag, den andra halvan ska jag ägna åt cranberry cooking, hämta kvarterets  ungdomar från skolan, skjutsa Dion till camp och åka till en kund och hjälpa henne förstå en dator, vi får se hur många bilder det kan bli.

 

2 thoughts on “Lite jordbävning bara

  1. Jaha, jordbävning igen. En liten hoppas jag, för jag har inte sett något i svenska medier ännu. Hoppas bella avskräckte den ordentligt så den håller sig borta! Fina bilder, bedjande hundögon och rosorna doftar nästran genom tv-rutan 🙂

    Gilla

  2. Rosendoft…hmmmmmm…..det dröjer flera månader tills jag kan få känna den doften 😦 kanske någon gång i september.
    Usch för jordbävningar……hoppas det inte var för allvarligt……kan det komma fler?

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s