FBU camp 2012


Så fick han då åka till slut. Det var lite deppigt ett tag när vi trodde att han måste ställa in pga skada, men det gick över med lite vila som tur var och  fredag-söndag har Dion tillbringat på det här lägret.

300 killar från hela Californien som vill ha Football stipendium,  alltså att få gå college i 4 år utan att betala dom $30.000 per år som det annars kostar. Sen tillkommer förstås mat och husrum så det är DYRT att utbilda sig i USA.

Det är därför som sådana här läger är så viktiga att vara med i för att ha en bättre chans senare genom att spela en sport för just det college som ser att du har talang. Då betalar dom hela din collegetid.  Men det räcker inte med det, det första dom frågar efter är dina GPA och jag tror att det översätts med genomsnittsbetyg. Har du dåliga betyg så har du inte en chans. Du måste alltså vara bra i både din sport och ha bra betyg annars vill dom inte ha dig.

Det här lägret måste man vara inviterad till, av någon som redan har varit där. Derricks kusins son Brian Jr fick invitera Dion och nu är han en allumni

(E) alumnus noun, (S) alumn
Explanation: före detta manlig elev eller student i en skola, ett college eller universitet (amerikansk engelska)

och kan själv invitera andra.

Dion gjorde bra ifrån sig och fick fina vitsord trots att han var en av dom mindre spelarna. det verkar som om han har framtiden för sig 🙂

Efter en full dag både i skolbänken och på fältet kunde han krascha i sin egen kingsize säng. På alla hans kläder står det nu FBU och dom lär gå varma i tvättmaskinen för Dion är nog den enda football spelaren från Mission viejo som har varit där.

2 thoughts on “FBU camp 2012

    • Helt fantastiskt roligt för Dion! Han måste vara som en supersnabb som en vessla bland alla mamutar på planen. Längd och muskler är ingen garant för att lyckas! Det visar Dion klart 🙂 Snabbhet och smidighet är minst lika bra fördel verkar det som 🙂 GO DION!!!!!

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s