Syskonkärlek


Vissa bilder blir bättre än andra, den här tycker jag särskilt mycket om.

Annars har jag inte mycket att berätta via ord eller bild för det har öst ner i 2 dagar nu och då händer ju ingenting för mig.

Rita, Derrick och Dion är i San Diego på årets FBU camp. Rita berättade just att dom har fått uppgradering på rummet med ett extra sovrum med King bed och eget bad där Dion nu ligger och jäser efter dagens blöta camp. Jag hoppas at Rita kommer hem med lite bilder så jag kan visa er.

2 thoughts on “Syskonkärlek

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s