Vattentorn för Tomas


För ganska länge sedan lovade jag Tomas att ta en bild på ett vattentorn omgjort till bostad. Och här är den. Adressen är hörnet 1 Anderson street och PCH i Huntington Beach, det går säkert att se i Google Earth gatuvy. Själv har jag stitchat ett antal bilder för att ni ska få en uppfattning om omgivningen också. Andra bilden är från Google map så ni kan orientera er.

Tur att Nina och Emil var här så att jag fick en anledning att åka upp dit. Om man följer gatan åt vänster i bild ligger stranden ca 25 meter bort så utsikten från vardagsrummet måste vara magnifik.

Jag har fortfarande inte fått igen min dator men kom på att jag har ju alla bilder på en external hårddisk så det var ju bara att koppla in den så hade jag allt jag behövde…….ibland är det lättare än annars minsann.

6 thoughts on “Vattentorn för Tomas

 1. Bostad…..OK da…..men det skulle nog också duga till jakttorn här i Svedala åt tokiga (svenska) jägare när de lobbar för utökad jakt på våra rovdjur.

  Erik

  Gilla

  • Erik, bättre med bostad än jakt tycker jag.

   Tomas, på baksidan såg det ut att finnas en hiss som antagligen var kopplad till garaget där nere.
   Spara på du för vi har ingen aning om det kommer att funka nästa år eller inte. Men vi hoppas ju på att Dr Max inte ändrar sin semester igen.

   Karin, jag med:)

   Gilla

 2. Wow! Vad tjusigt. Tack Anita 🙂 Undrar om de har hiss eller om de tar trapporna upp?? Ser ut som tornet är en del av den bo-yta som ligger på markplan. Jag lyckades inte spara till en resa för att hälsa p¨er igen till denna sommar tyvärr. Vet ni om ni kommer till Sverige nästa å? Eller kan jag satsa på att spara till ett besök då istället? Har snart betalt av bilen så det ska nog gå att få ihop till reskassa till nästa sommar tror jag!

  Glad Påsk 🙂

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s