Shoppingdag


Jetlag är under kontroll så idag blev det lite olika affärer. Amazing Grape är en vinaffär med ett brett sortiment. Vi hittade vinet som Nina har hört ska vara så gott, men vi ville inte spendera $48 på en flaska så det fick bli en Zinfandel för ett mer moderat pris. Papperspåsen påminde Nina om hur det ser ut i amerikanska filmer när alkisarna dricker ur flaskan med påsen kvar.

Emil var tålig när vi gick runt i olika affärer men till slut var vi tvungna att köpa honom en Starbucks så att han inte skulle somna av ren utmattning.

2 thoughts on “Shoppingdag

  1. Ser mysigt och härligt ut i soliga Californien! Jag blir så avundsjuk! Hade som mål att spara ihop till en 10 dagars semester till er i sommar, men det ser inte ut att lyckas denna gången 😦 När kommer ni till sverige? Nästa sommar? Om inte så kanske jag klarat av att spara tills dess i alla fall .-) Här är våren i full gång med ca 15 grader och sol. Nu är mina sommardäck på och bilen vårstädad innuti. Imorgon blir det tvätt och ev. polering och vaxning. Ha det bra 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s