Nina, solen kommer in från vänster


I kväll vilar jag för i morgon ska jag hämta Nina och Emil på flygplatsen. Jag fångade den här bilden, där dom mörka molnen drar ut till höger och släpper in den blå himlen, precis i rätt tid innan dom landar. Nästa vecka blir solig men inte allt för varm, precis som vi vill ha det!

Jag är så glad för alla kommentarer! Dom får mig att skriva igen, fota igen, planera nästa post, tänka på er, fundera ut vad jag ska skriva om, undra om det kommer att roa er. Den här bilden t.ex är sammanfogad av 3 bilder för att få med så mycket som möjligt av himlen och molnen. Det finns något som heter Brenizer method som går ut på att man tar en bild av t.ex hunden med stor bländaröppning för att sedan ta 6 till 12 foton runt objektet utan att ändra kamerans inställningar.  jag använde Bella som modell för att testa  och den här bilden är en del av det. Bella får ni se en annan dag.

2 thoughts on “Nina, solen kommer in från vänster

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s