Gud så härligt med alla sparkar jag har fått!


 

Jag sovit i 12 timmar 2 nätter i rad …….anledningen är ju ganska rolig.

Jag har en så kallad ”sjukhussäng” som man höjer och sänker i båda ändar vilket är väldigt praktiskt om man ser på TV. Det gjorde jag  förra veckan när jag var däckad i sängen. Men jag var ju trött så ibland dåsade jag av och en av gångerna så la jag bort dosan för ”upp och ner”  på bordet. När jag skulle ha den nästa gång visade det sig att jag hade lagt den rakt ner i en halv kopp kaffe. Kaputt blev dosan! Så där satt jag och försökte sova under tiden jag funderade var man går för att köpa en ny dosa.

5 dagar senare var jag i panik över mitt nackspärr som blev värre och värre eftersom jag satt och försökte sova och det blev ju lite si och så med det. Rita kom som den räddande ängeln och lyckades få den att fungera i några minuter så att vi åtminstone hann få ner huvudändan. Sen dess har jag knappt gjort något annat än sovit. Min säng är plötsligt det skönaste som finns.

Men att jag hade fått så många glada härliga ”sparkar ” i förra inlägget hade jag ingen aning om…..man brukar ju få ett mail som talar om, men jag har bara fått Karins ”fnys” haha och hade tänkt skriva bara till dig….och så går jag in på bloggen för första gången på 2 dygn och blir glatt överraskad av alla kommentarer!

Den här bilden tog jag för några dagar sedan, då det var riktigt dimmigt. Idag regnar det, och jag ska följa med Rita upp till LA och Dions camp som aldrig ställer in vilket väder det än är. Derrick ska gå på RAVE party och köpa droger………………………………………………………………………………………………………………för att sedan arrestera  så klart!

Vi får ta med beach paraplyet och sitta under, massor med kläder på och handdukar att torka oss med…..wimpy Sweeds we are.

4 thoughts on “Gud så härligt med alla sparkar jag har fått!

  1. Hehehe, sitter här och fnittrar för jag tyckte detta inlägg var så skrattretande komiskt 🙂 Det lät så kul , din blunder med fjärrkontrollen och sitt/sovställningen bara! Hoppas ni får tag i en ny kontroll. Här har också varit dimmigt och grått idag. Isen ligger kvar på sjön, men det är bara en tidsfråga innan den blåser undan. Nästa helg kan det bli finväder med 12-15 grader och sol med svag vind =-) och då blir det byte till sommardäck och tvätt och städ ut och invändigt. Kanske en första grillning ute också 😉 Ha det bra!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s