Behind the scenes


Eftersom vi inte fick komma in och ta bilder i parken så fick vi nöja oss med parkeringen och den var ju inte heller så dum som ”backdrop”. Egentligen var det förbjudet att ta bilder där också, ingenstans på deras property sa dom, men vi chansade på att ingen skulle se oss.

Väldigt kul när man är 2 som fotograferar. Man får lite mer uppfattning om var vi är och hur omgivningarna ser ut och så jämför vi våra bilder. Samma objekt, samma omgivning, samma utrustning men så olika sätt att se och komponera.

Och så här blev mitt resultat.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s