Besök på (Drug Enforcement Administration) DEA


Jag skulle följa med till Dions camp uppe i LA idag, för att ta lite bilder, men det var inställt så vi vände hemåt igen, lite besvikna att kommunikationen var så dålig att vi kört hela vägen upp dit för ingenting. Men så kom vi på att vi passerar Derricks konot på vägen, så vi gjorde en liten avstickare och fick en guidad tour genom byggnaden

Tyvärr hade jag bara mitt sportobjektiv på kameran så det blev lite begränsat med fotograferandet, men här kommer lite bilder från studiebesöket.

Mitt emot Santa ana Zoo ligger byggnaden som är omringad av staket och ett med säkerhetssystem som påminde om  Fort Knox.

Dion ställer alltid villigt upp på kort och provade  allt från gymet till talarstolen och rummet där dom rengör sina vapen.

Derrick har alldeles nyss fått sitt rum klart och på golvet står affischer på filmer som gjorts, baserade på sanna historier från DEA.

Han har för ett par veckor sedan blivit intervjuad av regissören Michael Mann som håller på med en ny film om en agenthistoria. Säkert kommer det att bli en fjärde  affisch till samlingen och den här gången kommer historien att bli baserad på Derricks upplevelser som undercover man.

Dion fick prova på att hålla i Derricks machine gun, det var höjdpunkten för dagen, bilderna talar väl för sig själva 🙂

När vi skulle åka såg vi den här bilen i garaget och jag frågade vem som körde den, självklart trodde jag att det var någon av dom som jobbade där. Derrick berättade att dom hade beslagtagit den från en drug dealer…….värde  $120.000.

One thought on “Besök på (Drug Enforcement Administration) DEA

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s