Var kommer Emil ifrån?


Det här är Emil med Sasha. Han var här 2007 med hela familjen. Nu kommer han med mamma Nina och hälsar på i slutet på mars. Åh så roligt det ska bli Emil, den här gången kommer du nog att komma ihåg mer också för du är ju så mycket äldre, hela 9 år.

Jag har en söt historia om Emil. Strax efter att han kom tillbaka härifrån så var han på dagis i Skarpnäck, där dom bodde då. En dag pratade dom om var alla kom ifrån, Emil var det enda svenska barnet i gruppen.

Fröken frågade och barnen berättade var dom kom ifrån, det var Iran, Polen, Afrika och en massa andra ställen. Till slut var det ju bara Emil kvar och han frågade fröken: Men var kommer JAG ifrån då??  Efter lite funderande och en alltmer upprörd Emil kom fröken på att han kom ju från Amerika för han hade precis kommit tillbaka från mormor ju!

Slutet gott allting gott och Emil var nöjd.

One thought on “Var kommer Emil ifrån?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s