Apropå gårdagens post


Jag hade Markus här idag. Amerikanska barns favoritsmörgås är ju en peanutbutter/jam/sandwich, vitt bröd med peanutbutter och sylt. Markus bad om någon sorts svenglish variant, hårdbröd med ovanstående på. Det lät INTE gott, men han åt 3 stycken så det var nog inte så tokigt ändå.

Det störde honom inte ett dugg att han hade 4 par ögon stirrande med snålvattnet rinnande efter en smakbit.

En smart sak som jag just kom på är att man kan göra ett galleri här, då ser man bara första bilden klickar man på den så öppnar sig galleriet. Under bilden står det  hur många bilder galleriet innehåller. Me like!

3 thoughts on “Apropå gårdagens post

  1. Ja, det är ej begripligt hur det kan vara gott!?
    Jag fattar inte att jag kunde stå och bre två vita stora brödskivor med peanutbutter och björnbärs jelly för att sedan lägga ihop dem till en dubbelmacka för att sedan packa ner den i en papperspåse tillsammans med en cheweybar, chokladpudding low fat, en diet coke och ett grönt äpple????….Varje dag, 5 dagar i veckan i över ett år!!! Detta var till pojken då 10 år gammal till hans SKOLLUNCH! Att han inte tröttnade?

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s