Trött på Blogger


Välkomna till mitt nya hem

Efter allt trams med reklam på sidan och svårt att kommentera på Blogger, bestämde jag mig äntligen för att bryta upp och flytta.

Att flytta på sig tog emot mer i den virtuella världen än den verkliga. Lite konstigt eller hur, man kan ju tycka att steget skulle vara större i det verkliga livet, men flytten till Californien var betydligt enklare än den här. Nu är det dock äntligen gjort efter månader av frustration och tveksamhet. Jag ska bara annonsera min nya adress på Blogger så att både gamla och nya läsare hittar hit. Jag försökte faktiskt att behålla namnet www.anitathunasblog.com men jag måste ta bort den gamla bloggen först och det vill jag ju inte göra än. Sidan är långt ifrån färdig men jag jobbar på det under tiden jag bloggar så ni får ha överseende med utseendet tills vidare.

Det här inlägget måste jag nog tillägna Ulla i Spanien. Hon är ju en glad golfare. Visst ser det ut som han svingar en golfklubba, men det gör han faktiskt inte. Nu får ni prova hur WordPress fungerar genom att lämna en kommentar och tala gärna om vad ni tror att han gör, mannen till höger i bilden.

8 thoughts on “Trött på Blogger

  1. Vad bra att du har bytt 🙂 Igår så kunde jag helt plötsligt skriva en kommentar men sen slutade det att fungera igen, bara en tom vit sida efter några sekunder. Dessutom hade det kommit en väldigt jobbig reklamsida som man måste plocka bort hela tiden.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s