Vintern rasat ut……..


Dagens inlägg tillägnar jag Maggan, min kära syster. Vi pratades vid på förmiddagen och du berättade att du längtar ner till Spanien, solen och dom långa ljusa dagarna. Ni flyger ju tillbaka i morgon kväll. Jag försökte luska lite vad du ville se för kort, men se det gick inte…….så jag fick ta hand om saken själv.
Först hade jag tänkt visa lite blommor, men det blommar ju i Sverige med så det fick bli badkläder, dom hänger i långa rader nu. Ut med vintern och in med sommaren.

2 thoughts on “Vintern rasat ut……..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s