Redigering pågår


Sitter och redigerar 400 bilder från kvällens matcher. Alla Mustangs team vann och det var ju fantastiskt. Jag har inte siffrorna från Froshsoft, men JV, Sashas team, sopade golvet med sin motståndare,  64-45 tror jag det blev och Varsity vann efter en nervpirrande andra period med 1 poäng 45-44 efter att ha legat i underlägen första halvlek.
Det var alltså säsongsavspark i kväll så ha tålamod med mig om jag inte hinner blogga varje dag dom närmaste veckorna. Jag ska försöka men nu blir det sängen så godnatt med er allihop. 

2 thoughts on “Redigering pågår

  1. De kanske har vilat sig i form då, och var mer än hungriga på att komma ut på planen och spela igen så det blev en "easy winn" =-) Grattis till Sasha och teamet! Hoppas det fortsätter lika bra! Jag läser alla dina inlägg Anita och dröjjer det mer än 3 dagar får jag abstinens vet du ;-), hehe!Ha det bäst!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s