Alfapet/Scrabble


Men laddar man ner det som en app till iPad så heter det Words with friends, det roligaste som finns. Jag har spel som pågår i dagar. Man skriver in något ord när man har tid. Ibland blir jag fast i timmar och andra stunder blir det ett litet ord och sen en lång paus när man gör något annat. Spelet finns kvar såvida ingen av spelarna väljer att hoppa av. 
Och apropå spelare, jag började att spela med Sasha, men när hon inte hade tid så visade hon mig att jag kunde söka andra spelare på internet. Det var så jag kom att chatta med en hårfrisörska i Lake Forrest, vår grannstad. Man kan nämligen chatta också under tiden man spelar och vi hade så kul i timmar, men sen skulle hon på bio så spelet ligger där nu och väntar på att hon ska komma tillbaka. Under tiden spelar jag på med en massa annat folk. Och när jag tar en paus så kan Rita stoppa in ett ord. Det här är verkligen kul…..och man lär sig både nya ord och att stava rätt.

3 thoughts on “Alfapet/Scrabble

  1. Här heter det wordfeud som alla använder, fruktansvärt roligt och vanebildande 🙂 Jag kollade om jag kunde hitta dig där men vi har nog två olika appar. Ladda ner wordfeud och sök efter kicki sellen så kan vi spela med varandra… fast helst på svenska!!!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s