En riktig GAP boy!


Visst kan man väl se att det ska bli något av den här killen. Han behövde headshots för sin framtida karriär och det hjälper jag ju gärna till med 🙂 Skulle tro att han tar hem ett kontrakt på GAP eller liknande.
Annars har lugnet sänkt sig på Platino,  På Torsdag är det Ritas födelsedag och jag har beställt en hummermiddag från Maine, som ska vara det bästa stället att få Seafood från. så på torsdag kommer det levererat levande hummer och musslor, samt crabcakes. Men jag har ju inget recept!!! Är det någon som kan förbarma sig över mig och hjälpa mig ……hur tillagar man hummer?? Som kräftor?? Oj oj oj, nu är paniken nära…..snälla ni, hjälp mig!

 

3 thoughts on “En riktig GAP boy!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s