Mikael har anlänt


Här kommer dom, Mikael och hans 2 assistenter Sofia och Anna. Resan hade gått jättebra även om Mikael trodde att dom var framme när dom kom till Munchen…..nja, sa Anna…..vi måste åka ett flygplan till……att det skulle ta 12 timmar till vågade hon inte säga. Men allt har gått jättebra, Mikael har gått igenom alla våra lådor, varit på toaletten minst 4 gånger och varje gång har han kommit ut och sagt att det svämmar över vatten överallt, hela toaletten är full……..ja, jämfört med Sverige så är toaletterna här överfulla med vatten och det noterade han så klart.
Men nu är klockan midnatt så jag ska hoppa i bingen men åtminstone vet ni att alla är här välbehållna och vi har fått rikligt med kramar hela familjen. Mer i morgon.

6 thoughts on “Mikael har anlänt

  1. Anna Sofia och jag har pratat lite…..och vi ska nog försöka att tillsammans skriva ihop en liten resumé att skicka in till tidningen. För er som läser bloggen och inte vet så mycket om Mikael kan det ju också vara intressant att höra hur olika människor uppfattar människor olika. Mikael har ju varit klassad som "farlig, inte bara för sig själv, utan även för andra" utav "vården" i Sundsvalls kommun. Fel vård är det, och det har vi ju bevisat nu.För oss är han Teddybjörnen Fredriksson personifierad. En kramgo kille med mycket att erbjuda.

    Gilla

  2. Håller med BIW kan du inte göra ett kort reportage om Michaels nya liv och vad "livskvalitet" är för något, så kan vi skicka in det. Säkert finns det någonstans dom kan ta in det. Ser med spänning fram emot att få läsa din blogg. Skickar en KRAM till er alla.

    Gilla

  3. Vad skönt att dom är framme 🙂 Jag har tänkt på dom hela resan och jag är så glad nu att det har gått bra. Det var nog tur att vi provflög med Mikael förra vintern, nu visste han vad som väntade och kände till vad som skulle hända. Det märktes när jag körde dom till Landvetter att han var lite pirrig men ändå jätteglad över att få åka till er. Hoppas att ni får en härlig vecka. Kram på er 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s