Bara vackert


Idag blir det bara en i mitt tycke vacker bild, som jag tog häromveckan när jag var på beachen för att fota bebis. Så såg jag den här cykeln och tyckte om det annorlunda. Inte förväntar man sig en cykel där i sanden. Och ingen solnedgång så långt ögat når tack o lov.
Den sista tiden har jag fotat mycket sport som ni vet. Och då kommer det ofta upp folk och vill visa sina bilder som dom har tagit med sin telefon. Det är, utan undantag, ALLTID solnedgångsbilder. Vad är det som gör att folk är så stolta över sina solnedgångsbilder? Dom visar mig och säger med stolthet i rösten: och den här har jag tagit med min telefon, tänk om jag hade haft en kamera som din. Underförstått…..då hade jag slagit dig på på fingrarna, jag är egentligen 1000 gånger bättre än dig, jag har bara inte rätt kamera. Undra på att jag är trött på solnedgångsbilder. Det är det enklaste som finns att fota, alla blir bra oavsett kamera……massor med rött och så lite svart siluett och BANG så sitter den. Åtminstone på en pytteskärm! Men det förstår inte telefonkameramänniskorna.
Och sen kom jag att tänka på Pernilla. Hon samlar på cykeltavlor. Visst är det en kul ide´……att samla cykeltavlor.  Det kan ju vara ett kul sätt att fota på, att söka cyklar i olika miljöer, ska nog fundera vidare på den…..dom franska konstnärerna har ju använt det tricket väldigt länge, tillsammans med lite vit- och rödrutiga dukar.
Nu ska jag sluta gnälla, tack för att ni lyssnade.

2 thoughts on “Bara vackert

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s