Wal Marts kunder on display


Det är lite svårt för mig att bestämma mig idag. Ska jag blogga om min zebrapedikyr eller om min tripp till mallen och julpyntningen som pågår där….eller om trängseln i applebutiken jämfört med Windowsbutiken…….eller ska jag bara vara och prata om WalMart- folket. Dom är ju lite speciella….väldigt gulliga och snälla….men väldigt speciella……hmmm, tror jag väljer Walmart-folket idag för det regnar och jag behöver livas upp, så här kan det se ut en vanlig dag i ett populärt varuhus i Amerika.

3 thoughts on “Wal Marts kunder on display

  1. Herregud Anita, ser folket ut så där i Amerika, så vet jag inte om det är värt ett besök. De såg inte ut så när jag besökte landet för ett antal år sedan………..men tiderna förändras…….Ulla

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s